Seccions de La Unió, molestes per no poder 'allargar' la revetlla de Sant Joan


  • Comparteix:

Bastoners, en un acte anterior

Bastoners, en un acte anterior

El Grup Mediterrània i els Bastoners de La Unió denuncien que l'Ajuntament incompleix el Pacte de Nit en denegar el permís per fer una revetlla de Sant Joan a la plaça d'Octavià fins a les tres de la matinada. Fonts de l'Ajuntament asseguren que l'horari permès és fins a les dues i que per aquest motiu va emplaçar les entitats a gestionar la revetlla municipal al parc de Ramon Barnils, una opció que les seccions de La Unió van declinar.

A través d'un comunicat, el Grup Mediterrània i els Bastoners han expressat el seu malestar pel que consideren 'poc suport del consistori' a les entitats en la revetlla de Sant Joan. Al document, les seccions de La Unió afirmen que -en el marc de La Flama del Canigó- volien organitzar una revetlla a la plaça d'Octavià, amb sopar popular i concert.

No obstant això, segons el comunicat, les entitats i l'Ajuntament no s'han posat d'acord amb l'horari. Fonts municipals han explicat a Cugat.cat que el permís en aquests casos és fins a les dues de la matinada, un horari que els col·lectius volien allargar fins a les tres.

El membre de Bastoners de Sant Cugat i el Grup Mediterrània, Francesc Picornell, ha explicat a Cugat.cat que la seva proposta era fins a les tres de la matinada perquè això preveu el Pacte de Nit. Arran d'aquesta situació, les entitats es pregunten la validesa d'aquest document.

Francesc Picornell

Per Sant Joan ens diuen que la festa pot ser fins a les dues de la matinada. Llavors per què serveix el Pacte de Nit a l'hora de demanar permisos per fer festes populars i locals de matinada?


Les mateixes fonts apunten que el consistori va proposar com alternativa que aquestes seccions de La Unió gestionessin la revetlla municipal al parc de Ramon Barnils, una proposta que els col·lectius van declinar per acabar la festa a les dues de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.