Els versots dels Diables s'obren a la participació ciutadana


  • Comparteix:

Els Diables de Sant Cugat llegeixen els tradicionals versots

Els Diables de Sant Cugat llegeixen els tradicionals versots

La Festa Major s'apropa i amb ella els tradicionals versots de diables, uns textos reivindicatius que acompanyen l'olor de la pólvora del correfoc. Enguany, l'associació ha decidit popularitzar els escrits amb una convocatòria perquè tot aquell que ho vulgui enviï la seva proposta des d'un enllaç al seu Facebook. Aquest dijous és l'últim dia per presentar els versots, tot i que els diables ja han dit que seran flexibles amb les dates de termini.

Els versots es triaran en base a unes normes: el total dels textos hauran de tenir una durada màxima de deu minuts i s'hauran d'englobar en un dels blocs temàtics que proposen, ja sigui de política catalana, política espanyola i exterior, esports i societat, política local, entitats o Festa Major.

Aquells que vulguin participar ho poden fer des de la pàgina de Facebook dels Diables, on es poden consultar la resta de bases del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.