Una carta d'amor santcugatenca arriba al seu destí a través de les xarxes socials


  • Comparteix:

Fotograma del vídeo d'Albert Español / Font: Unacartadamor.cat

Fotograma del vídeo d'Albert Español / Font: Unacartadamor.cat

El santcugatenc Albert Español ha creat una carta d'amor en format audiovisual dirigit a la seva parella, Pilar Puig, que ha publicat a una web que ha rebut més de 3.000 visites des de 44 països diferents. L'objectiu era que el web Unacartadamor.cat que allotja el vídeo arribés a la interessada indirectament, circulant a través de les xarxes socials i Internet. Vuit dies després que Español tirés endavant la proposta, Pilar ha rebut la missiva a través d'una amiga que viu a Austràlia. Mig miler de persones han compartit la carta en menys de 24 hores.

La peça d'Albert Español fa gairebé tres minuts i explica com l'ha fet feliç la seva relació amb Pilar Puig. El motiu del vídeo és el quart aniversari de la parella, aquest dimecres.

Una Carta d'Amor from Una Carta d'Amor on Vimeo.



Com a resposta, Pilar Puig ha creat un nou vídeo amb la paraula 'T'estimo' amb fragments audiovisuals de persones que han fet 'm'agrada' a la creació de la seva parella.

Resposta a una carta d'amor from Resposta a una carta d'amor on Vimeo.



A més, compartir aquesta missiva ha tingut recompensa amb un sopar per a dues persones a l'establiment Mar de cava de Barcelona. A través d'un sorteig entre els participants, Silvia Trull ha guanyat aquest àpat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.