L'EMD projecta traslldar el parvulari a l'interior del recinte de l'escola Ferran i Clua


  • Comparteix:

Es demanarà una subvenció a la Generalitat.

Es demanarà una subvenció a la Generalitat.

L'EMD sol.licitarà una subvenció a la Generalitat per traslladar el parvulari a les actuals instal·lacions de l'escola Ferran i Clua. L'actuació, que tindria un cost de 247.000 euros, deixaria lliure el recinte del parvulari per encabir-hi l'escola bressol. No obstant, la prioritat de l'EMD és construir un edifici de nova planta al costat de l'escola.

L'entitat municipal s'ha entrevistat amb el nou delegat d'Ensenyament per trobar la millor solució perquè l'actual escola bressol fugi de les línies d'alta tensió on està exposada a la Rambla Jacint Verdaguer.

Aquesta acció entra dins els plans de l'EMD de construir una nova escola bressol abans de 2005. El primer pas ha estat la sol.licitud d'una subvenció al Departament d'Ensenyament que es destinaria a la incorporació del parvulari dins les instal.lacions de l'escola Ferran i Clua, i així disposar s'un espai lliure per encabir l'escola bressol, d'una forma provisional. Josep Casadellà és el vocal de Serveis Personals:

Josep Casadellà

Pensem que concentrar la zona educativa és una molt bona solució


Malgrat l'aplicació d'aquesta mesura, la prioritat de l'EMD és contruir una escola nova al costat del Ferran i Clua. En aquest sentit, el govern valldoreixenc està a l'espera que s'aprovi el PERI de les Bobines perquè la cessió dels terrenys podria donar llum verda a aquesta iniciativa. Josep Casadellà:

Josep Casadellà

No tenir clar que l'escola bressol, vagi al parvulari. Estem pendents d'altres opcions


El vocal de Serveis Personals ha aclarit que en cas que l'escola bressol hagués d'ocupar l'espai del parvulari, l'EMD faria una ampliació de la planta baixa de l'edifici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.