Obertes les inscripcions del Llitboard de Festa Major


  • Comparteix:

Moment del concurs de l'any passat

Moment del concurs de l'any passat

Ja estan obertes les inscripcions del Llitboard, el concurs de baixada de carros artesanals que organitza cada any El Front Freak Torreblanca. La 9a edició d'aquesta original i exitosa competició se celebrarà el proper dissabte 29 a l'espai Des-Plaça Jove de la plaça del Rei. Per participar-hi, cal haver creat una andròmina de manera artesanal i aconseguir recórrer la baixada de l'avinguda de Francesc Macià.

A cada vehicle hi han de pujar com a mínim dos pilots. Queden prohibits els sistemes de propulsió per combustió interna o externa. És obligatori l'ús de casc i roba de màniga llarga, i els menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

A banda d'aquestes condicions, el Front Freak recomana, en els requisits del concurs, instal·lar algun sistema de frenada 'per evitar deixar marques de dents dels participants sobre l'asfalt'.

Després de la cursa es farà l'habitual entrega de premis a la plaça del Rei, acompanyat d'un pica-pica. Les inscripcions a la cursa ja estan obertes i es poden fer fins al mateix dia del concurs a l'adreça electrònica llitboard.inscripcio@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.