FGC ofereix descomptes i activitats gratuïtes aquest estiu


  • Comparteix:

FGC fa publiques les seves propostes d'estiu / Font: FGC

FGC fa publiques les seves propostes d'estiu / Font: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), amb parades a Sant Cugat, proposa una temporada d'estiu carregada de descomptes i activitats gratuïtes per gaudir dels paratges més emblemàtics del territori català. Vols en globus; recorreguts en múixing -trineus tirats per gossos-, visites turístiques en 4x4 per la Molina, tir amb arc a la Vall de Núria, recorreguts històrics per Lleida, circuits de pujada per a ciclistes a Vallter i cursos de conducció en circuit tancat. Aquestes són algunes de les propostes que FGC ofereix als seus usuaris adquirint els nous carnets d'estiu: 'Atotestiu2013', 'Atotapeu' i 'Atotabici carretera', entre altres.

Totes les rutes i condicions de la nova oferta d'estiu es podran consultar al web de FGC. A més, es podran conèixer els detalls de cada ruta mitjançant qualsevol dispositiu mòbil i llegint els codis QR per descarregar els mapes, el nivell de dificultat i els llocs d'interès dels recorreguts.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.