La revetlla de Sant Joan mou 500.000 vehicles de l'àrea metropolitana


  • Comparteix:

L'operació de trànsit acaba dilluns a mitjanit / Font: ACN

L'operació de trànsit acaba dilluns a mitjanit / Font: ACN

Uns 500.000 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona coincidint amb el pont de la revetlla de Sant Joan, segons xifres del Servei Català de Trànsit. L'èxode s'ha produït entre divendres i dissabte fins a les tres de tarda en una operació sortida esglaonada.

Les retencions més importants de l'operació sortida s'han registrat dissabte al matí i s'han concentrat sobretot al tram nord de l'autopista AP-7, on hi ha hagut congestions de fins nou quilòmetres.

El dispositiu de seguretat per la revetlla dissenyat per Mossos d'Esquadra, Bombers, Protecció Civil i Servei Català de Trànsit, desplegarà 3.200 agents policials, deixarà de guàrdia 686 bombers i muntarà 93 controls d'alcoholèmia amb especial atenció a les carreters que connecten el país amb les zones de la costa.

Aquest dilluns està previst que retornin uns 310.000 vehicles a l'àrea metropolitana de Barcelona i es podran registrar problemes viaris sobretot a l’AP-7 i també a la C-32 sud i a la N-340. Es demana als usuaris que s'informin en tot moment sobre l'estat del trànsit a través del 012, del Twitter i de la web del Servei Català de Trànsit, a més dels mitjans de comunicació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.