Cobertura especial de Cugat.cat per la Festa Major


  • Comparteix:

Cugat.cat oferirà una trentena de vídeos de Festa Major

Cugat.cat oferirà una trentena de vídeos de Festa Major

Cugat.cat oferirà a partir de dijous una programació especial de Festa Major. El grup de comunicació multimèdia farà un seguiment exhaustiu de la celebració des de la web, la ràdio i Cugat tv.

Diari electrònic i vídeos
El diari electrònic de Cugat.cat recollirà cada dia l'agenda de la programació del dia i totes les informacions relatives als actes ja celebrats. A més, el grup multimèdia elaborarà una trentena de vídeos per acostar els actes més significatius de la Festa Major, entre els quals hi haurà els seguicis, el ball del 'Paga-li Joan', el concurs d'arrossos i propostes esportives i musicals, entre altres.

Ràdio (91.5FM)
Els butlletins informatius aportaran minut a minut les últimes hores de la festa i recordaran quins actes estan a punt de començar. A més, dijous a les vuit del vespre, es retransmetrà en directe el pregó de la festa a càrrec del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC).

Xarxes socials
Cugat.cat aposta fort per les xarxes socials per explicar minut a minut la celebració. Des de Twitter, s'oferirà tota la informació dels actes que se celebrin amb prèvies, notícies i vídeos. A Facebook, també s'hi podran trobar tots els continguts relacionats amb la festa.

A les dues xarxes socials es comunicaran totes les últimes hores de la Festa Major en cas que hi hagi canvis o cancel·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.