Innovació i creativitat en la 1a Escola d'estiu de l'Institut de la infància


Temes relacionats

L'Institut de la Infància entrega a Georgina Gorch el seu pes en llibres ( 7/jun/13)

L'Institut de la Infància analitza l'impacte emocional de la literatura infantil (16/feb/13)


  • Comparteix:

Imatge d'una de les activitats de l'Institut de la Infància

Imatge d'una de les activitats de l'Institut de la Infància

L'institut de la infància, amb seu a Sant Cugat, prepara aquest juliol la seva 1a Escola d'estiu amb l'objectiu d'oferir als educadors les eines per innovar en l'àmbit educatiu. El curs, que es desenvoluparà durant tres dies, començarà el 8 de juliol i tindrà lloc a l'Institut de la Infància de Barcelona.

La 1a Escola d'estiu de l'Institut de la Infància ensenyarà als professionals a vincular la creativitat, l'exploració i la capacitat de pensament a través de tres jornades on es tractarà el desenvolupament emocional infantil, la creativitat i les relacions que s'estableixen entre educadors, infants i famílies.

El repte d'aquesta escola d'estiu és proporcionar als educadors noves formes de transmetre coneixements als nens a través de la vivència de la creativitat i la innovació, segons la directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein. La psicòloga i professora ha criticat que es demani als professors noves formes d'ensenyar sense proporcionar-los previament una base de coneixements.

Verónica Bronstein

Volem que els professors ensenyin de forma creativa però no pensem que hem de proporcionar una base primer.


Bronstein també ha assenyalat que els reptes de l'educació passen per evitar que l'apatia provocada per les retallades afecti el sector i per construir un model educatiu innovador i fet per a les persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.