L'English Connection celebra el 25è aniversari amb els seus alumnes


  • Comparteix:

Alumnes, ex-alumnes i professorat del centre s'han reunit al BeBop per celebrar el 25è aniversari de l'acadèmia

Alumnes, ex-alumnes i professorat del centre s'han reunit al BeBop per celebrar el 25è aniversari de l'acadèmia

L'academia d'anglès English Connection ha celebrat aquest dimecres al BeBop el seu 25è aniversari amb una festa que ha aplegat alumnes, exalumnes i professorat que han rememorat anècdotes del seu pas per les aules. La direcció de l'acadèmia ha agraït a la ciutat i a tots els que han passat per English Connection la seva confiança i ha emplaçat tothom a continuar aquest història 25 anys més.

L'actual propietària de l'acadèmia i única dels tres socis originals, Verena Cater, ha valorat aquesta llarga trajectòria i ha destacat que segueix amb la mateixa passió amb la que va començar. Cater ha explicat que té la intenció continuar treballant com fins ara.

Verena Cater

Volem donar les gràcies a tothom que ha confiat en nosaltres i al poble de Sant Cugat i esperem seguir treballant com fins ara.


Cater ha subratllat la recent ampliació del centre i els bons resultats dels seus alumnes als examens oficials de la Universitat de Cambridge. A més, la directora ha destacat l'excel·lent ubicació del centre, al carrer de Sant Domènec, com un altre dels elements que expliquen l'èxit i l'arrelament a la ciutat de l'acadèmia i d'ella mateixa a nivell personal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.