Satisfacció dels socis del Muntanyenc per aconseguir una seu pròpia


Temes relacionats

El trasllat del CMSC, més a prop (18/jun/13)

L'Ajuntament es queda la seu del Muntanyenc per 1'3 milions (14/jun/13)

L'adequació de la nova comissaria de Policia Local arrencarà a l'estiu (19/abr/13)

El CMSC fa un pas més per establir la nova seu al carrer Sant Bartomeu (18/abr/13)

L'Ajuntament i el CMSC, a punt d'arribar a un acord per comprar la seu de l'entitat (27/mar/13)


  • Comparteix:

Moment de l'explicació del president del Muntanyenc a l'assemblea d'aquest dimecres

Moment de l'explicació del president del Muntanyenc a l'assemblea d'aquest dimecres

Els socis del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) han votat per unanimitat el conjunt d'acords que impliquen el trasllat de la seu de l'entitat al local del carrer de Sant Bartomeu. El canvi vol potenciar l'atenció al soci i recuperar la vida social que l'associació tenia a la plaça de Barcelona. Les obres per adequar el nou edifici s'allargaran entre l'agost i el desembre perquè el club estreni nova seu al gener del 2014, any que coincidirà amb el 70è aniversari de l'entitat.

El nou edifici està distribuït en tres plantes que sumen 365 metres quadrats. La planta baixa comptarà amb l'espai de recepció, un espai de mostrador, barra de bar i servei de cuina, i un espai per als socis adaptable a les necessitats del moment. La primera planta comptarà amb l'àrea d'administració, magatzems, sala de reunions i una sala 'taller' que tindrà una alçada doble, fins l'altell de l'edifici. Finalment, el darrer pis del carrer de Sant Bartomeu disposarà de diversos despatxos i un accés a la terrassa.

Alguns dels socis han compartit amb Cugat.cat la satisfacció per aconseguir una seu pròpia coincidint amb el 70è aniversari de l'entitat.

Socis CMSC

Estic molt contenta de poder aconseguir un edifici propi. / Això era un local gran, fred, allà es tornar als orígens. / Estem animats, és una activitat important. Acabem amb un malson.


El president del CMSC, Francesc Cruces, ha manifestat que la nova seu farà que el soci se la senti més seva, per ser pròpia, i que recuperaran el caliu que ja tenien al local de la plaça de Barcelona.

Francesc Cruces

El soci no se l'ha acabat de fer seva la seu. A la plaça de Barcelona teníem un caliu que aquí no l'hem aconseguit assolir, pel que ha de ser un Club Muntanyenc.


Durant el temps que durin les obres, entre agost i desembre, el Club Muntanyenc mantindrà una seu provisional i sense cost a la plaça de la Vila fins el trasllat definitiu al gener. L'entitat muntanyenca vol inaugurar la seu a l'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.