El Voleibol Sant Cugat dedica el pregó a tothom que fa viu l'esport a la ciutat


  • Comparteix:

Les pregoneres de Festa Major, al balcó de l'ajuntament / Font: Premsa Ajuntament

Les pregoneres de Festa Major, al balcó de l'ajuntament / Font: Premsa Ajuntament

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC), que celebra el seu 25è aniversari, ha dedicat el seu pregó de Festa Major a tots els clubs i santcugatencs que estimen l'esport i la importància dels seus valors. El seu president, Miquel Martínez, ha aprofitat la lectura per reclamar l'arranjament del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i per obsequiar la ciutat amb l'últim trofeu aconseguit: el de campiones d'Espanya Cadet. És la primer vegada a la història que una entitat esportiva és pregonera de la Festa Major de Sant Cugat.



El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, ha estat l'encarregat de fer la lectura del pregó de Festa Major, el primer que assumeix una entitat esportiva. Totes les jugadores han pujat al balcó de l'ajuntament per donar el tret de sortida a la festa i dedicar el pregó a tots els clubs esportius, famílies i persones que estimen l'esport i els seus valors socials.

Martínez no ha deixat passar l'ocasió per reclamar l'arranjament del pavelló de Sant Cugat a Valldoreix, instal·lació on entrenen els equips de l'entitat.

Miquel Martínez

El repte per als propers anys és posar-se al dia en instal·lacions esportives. Potenciar les estructures i recurses que ho han de fer possible, com l'arranjament del pavelló de Valldoreix.


El president del Club Volei Sant Cugat ha destacat el paper cohesionador del club i el seu paper formatiu i promotor en l'esport femení. També ha apel·lat, en la conjuntura de crisi, a valorar el paper de les entitats també com a motor econòmic del municipi.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha remarcat la contribució que ha fet el club en molts àmbits de la ciutat.

Mercè Conesa

25 anys de treball en equip com a fórmula d'èxit dins i fora el camp. 25 anys de compromís amb l'esport femení. 25 anys de transmissió de valors i d'implicació del club amb el poble de Sant Cugat.


La lectura del pregó ha estat l'escenari escollit pel club per lliurar a la ciutat el trofeu de campiones d'Espanya Cadet, últim títol aconseguit, juntament amb la medalla de plata espanyola assolida per les infantils.

Martínez ha tingut unes paraules per al vicepresident esportiu del club, Ángel Sanchís, que va patir un accident la setmana passada. L'acte ha finalitzat amb un llençament de pilotes des del balcó del consistori a càrrec de les jugadores del club esportiu.

El Club Voleibol Sant Cugat va néixer fa 25 anys a l'escola de Can Carelleu al districte de Sarrià de Barcelona. Al 1992 l'entitat va traslladar-se a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.