La PAH reivindica la lluita al carrer en el pregó de la Festa Major Alternativa


  • Comparteix:

La PAH ha estat l'ecarregada del pregó de la 5a Festa Major Alternativa

La PAH ha estat l'ecarregada del pregó de la 5a Festa Major Alternativa

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha reivindicat aquest dijous a la plaça de Pep Ventura la lluita al carrer i el paper de la plataforma en el pregó de la 5a edició de la Festa Major Alternativa (FMA). La PAH ha destacat l'aprenentatge que els ha suposat aquest primer any de vida al municipi, on s'han significat en la defensa dels drets de molts dels afectats i que els servirà per redoblar els seus esforços per aconseguir una societat més justa.

En un pregó d'uns deu minuts, els membres de la PAH han atacat les entitats financeres i la resta d'empreses que, segons l'entitat, s'aprofiten de l'actual situació condemnant milions de persones a ser cada dia més pobres. La PAH també ha lamentat el paper delspartits polítics en el diferents estrats de l'administració pública, com el PP i CiU, que han acusat de fer lleis que vulneren el dret humà de gaudir d'un habitatge digne.

Per tot això, el membre de la PAH Julià Mestieri ha destacat que aquest primer any de vida els ha servit per situar-se, conèixer tots els actors implicats i saber com actuar per incidir més en la societat.

Julià Mestieri

El missatge que hem llançat és posar en valor la lluita de la PAH i tot l'aprenentatge que ens ha suposat aquest primer any de vida de la plataforma.


La PAH s'ha felicitat per l''honor' que suposa ser els pregoners d'enguany de la FMA i han destacat el fet que els organitzadors de la festa tenen un llarg historial de lluita social. Aquest reconeixement, afegeixen, suposa posar en valor la tasca que han fet aquest darrer any.

La PAH ha subratllat que continuaran la seva tasca, assessorant tothom que ho necessiti, lluitant al carrer i plantant cara als bancs i a les lleis injustes per aconseguir una societat més justa.

El pregó ha donat el tret de sortida a una nit que ha aplegat també un sopar de pintxos amb opció vegetariana, i més tard les actuacions del santcugatenc Oriol Cors, La Funkoteca i PD Hachazo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.