Sant Cugat estrena 1.500 metres quadrats per fer bici trial


Temes relacionats

Sant Cugat apostarà pel bici trial amb un nou circuit per a bicicletes ( 5/mar/13)


  • Comparteix:

Més d'un centenar de santcugantecs s'ha apropat a la inauguració de l'espai

Més d'un centenar de santcugantecs s'ha apropat a la inauguració de l'espai

Els aficionats al bici trial tenen un nou espai on posar a prova les seves habilitats, després de la inauguració aquest divendres del primer circuit d'aquesta disciplina a la ciutat. Més de 100 persones han assistit a l'acte que inaugurava més 1.500 metres quadrats d'obstacles en un espai obert al públic, homologat i dins la normativa actual. La instal·lació compta amb l'aportació econòmica de McDonald's Sant Cugat, que ha cobert amb 5.000 euros la meitat del cost total, i la resta el consistori.

El circuit està ubicat entre el carrer de Sant Juli i el camí vell de Sabadell, darrere del Centre d'Atenció Primària (CAP) Sant Cugat. Els 1.550 metres quadrats inclouen tres grans zones: una amb pedres i roques, una altra amb travesses de fusta i troncs, i una amb peces de formigó combinada amb travesses.

El responsable de McDonald's Sant Cugat, Laurent Deleval, ha subratllat que l'esport del bici trial aporta molts valors positius que són necessaris en temps de crisi.

Laurent Deleval

Sempre intentem fomentar l'esport i la vida saludable i aquesta col·laboració era una oportunitat pels joves.


Al parc, s'hi podrà practicar el bici trial des d'un nivell d'iniciació fins a un nivell mitjà. La secció de bici trial de la Federació Catalana de Ciclisme ha visitat aquest espai per homologar-lo i certificar que compleix amb la normativa. L'accés al parc és totalment lliure.

L'alcaldessa, Mecè Conesa, ha manifestat la importància de la col·laboració amb McDonald's Sant Cugat i el suport de la Unió Ciclista en el moment de construir un espai adreçat a un esport català.

Mercè Conesa

Comptem amb el suport de la Unió Ciclista Sant Cugat i és un espai per a un esport nascut a Catalunya.


Les obres han costat uns 10.000 euros i han anat a càrrec de la brigada municipal, que també hi ha posat recursos propis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.