Varietat d'edats i molta participació a la segona edició de l'Estovallada Picnic


  • Comparteix:

The Penguins, Reality Soul i Marina BBface han amenitzat la jornada

The Penguins, Reality Soul i Marina BBface han amenitzat la jornada

Més de 300 santcugatencs s'han acostat als jardins del Monestir en la segona edició de l'Estovallada Picnic musical. Els assistents han valorat les activitats que s'han organitzat i la participació de gent de totes les edats. I és que l'edició d'enguany ha comptat amb més participació, segons ha assegurat l'organització.

The Penguins, Reality Soul i Marina BBface & The Beatroots han amenitzat la jornada amb les seves notes musicals mentres la Plataforma per la Llengua organitzava jocs pels més petits. Aquest ambient i la ubicació tocant al Monestir ha permès que s'apropessin més de 300 persones a gaudir de la jornada.

Els assistents han subratllat la importància del bon temps en la jornada, les activitats pels nens i nenes i la varietat d'edats.

Assistents

És molt important que hi hagi gent de diferents edats. / Ha fet molt bon temps i hem gaudit molt. / Hem estat molt bé amb els nens i les activitats que feien.


El Circ Truchini i el taller de bombolles han completat les activitats d'una edició que ha comptat amb més participació, un fet que, segons l'organització, es deu al canvi d'ubicació. L'any passat l'estovallada es va organitzar als jardins del Parc Central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.