Els responsables de l'atracció veuen imprudència en l'accident de dissabte


Temes relacionats

Una santcugatenca surt projectada d'una atracció de la fira (30/jun/13)


  • Comparteix:

Imatge de l'atracció

Imatge de l'atracció

La dona que va sortir projectada de l'atracció de la fira la nit de dissabte a diumenge podria haver comès alguna imprudència. Aquesta és l'única explicació que troben els responsables de la instal·lació després d'efectuar diverses proves de seguretat i no detectar-se cap errada al sistema, com han explicat a Cugat.cat. Tècnics de l'Ajuntament han inspeccionat l'atracció 'Super Dragón' aquest matí.

La santcugatenca, de 41 anys, va patir una lesió toràcica la matinada de dissabte a diumenge en sortir projectada de l'atracció 'Super dragón' de la fira i impactar contra el terra.

La santcugatenca va ser traslladada a Mútua Terrassa, però no està en estat greu. L'atracció va quedar precintada, a l'espera de la investigació policial de Mossos d'Esquadra que s'ha efectuat aquest matí. Tècnics municipals també han realitzat una inspecció aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.