La millor estudiant de la ciutat tria Medicina després del 9'8 de la 'sele'


Temes relacionats

La santcugatenca Anna Creus, segona millor nota de Catalunya de les PAU (28/jun/13)


  • Comparteix:

La santcugatenca Anna Creus estudiarà Medicina. / Font: ACN

La santcugatenca Anna Creus estudiarà Medicina. / Font: ACN

La santcugatenca Anna Creus, que ha obtingut la millor nota de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) de la demarcació de Barcelona amb un 9'8, vol dedicar-se a la recerca i estudiarà Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Creus no s'esperava aquest resultat, tot i que ha afirmat haver-se preparat bé per als exàmens.

Anna Creus ha tret la segona millor nota de la selectivitat de Catalunya i la millor de la demarcació de Barcelona, obtenint un 9,8 que correspon a un 13,85 sobre els 14 punts possibles incloent els exàmens específics. Creus ha afirmat en una entrevista a Cugat.cat que estava molt espantada per jugar-se el 40% de la nota en tres dies però que va sortir contenta de les proves.

L'estudiant santcugatenca, que no s'esperava aquest resultat, ha decidit estudiar Medicina per dedicar-se posteriorment a la recerca.

Anna Creus

M'ha costat molt decidir-me però faré Medicina. El que m'agradaria fer és recerca, perquè la pots triar des de moltes branques diferents.


Creus ha manifestat que el futur és molt complicat en el món de la recerca perquè s'han produït moltes retallades, però s'ha mostrat optimista en què la investigació tiri endavant, que ha qualificat de necessària per la societat.

Anna Creus

Crec que el futur és molt complicat perquè estem en temps de crisi i estan retallant molt. Espero que en el futur això es potenciï perquè és molt necessari per a la societat.


Amb relació als errors de la prova de Matemàtiques i als enunciats de diverses preguntes, l'estudiant ha comentat que els va detectar ràpidament i que, a banda de despistar una mica, no li va suposar més problemes.

Creus era estudiant de l'institut Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.