El gerent de la Sala Hoboken deixa el càrrec per motius personals


Temes relacionats

Resposta a Carles Mayol (26/feb/13)

Carta a Pol Moragas (25/feb/13)

Pol Moragas (Sala Hoboken): 'Volem que la Sala Hoboken sigui útil per a la ciutat' (29/gen/13)

La Sala Hoboken redefineix la programació i s'obre a la ciutat (18/gen/13)


  • Comparteix:

Moragas abandona el seu càrrec a la Sala Hoboken

Moragas abandona el seu càrrec a la Sala Hoboken

L'actual gerent de la Sala Hoboken, Pol Moragas, abandonarà les seves responsabilitats a finals de juliol per fer un intercanvi acadèmic a l'estranger. Moragas ha apuntat que té pendent buscar substitut, una tasca que també podria assumir una empresa gestora.

Moragas va entrar com a nou gerent de la sala de concerts al gener amb la voluntat de redefinir el projecte empresarial i garantir-ne la viabilitat econòmica. Quadrats els números, Moragas posa punt final a la seva tasca per motius personals.

En una entrevista a Cugat.cat, el santcugatenc ha explicat que participarà en un programa d'intercanvi acadèmic a Londres i que això és incompatible amb la gerència de la discoteca. El responsable de la sala té pendent buscar un nou gestor, una tasca que podria assumir, diu, una empresa gestora subcontractada per Venue Sant Cugat, que és qui gestiona la sala de Can Solà.

Moragas ha fet una lectura positiva de la seva gestió, sobretot amb relació a l'obertura de l'espai a la ciutat i a les entitats. També s'ha felicitat pel fet que les bandes de música locals hagin trepitjat Hoboken, un dels objectius que va marcar-se com a gerent.

Pol Moragas

Estic content d'enfocar d'una altra manera Hoboken. Espero que es continuïn programant grups locals.


L'encara gestor d'Hoboken, que deixarà el càrrec a finals de juliol, ha explicat que cada cap de setmana 1.000 persones passen per la pista de ball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.