Alumnes del Leonardo da Vinci participen al projecte 'Escola i Empresa'


  • Comparteix:

Moment de la segona xerrada a l'institut Leonardo da Vinci del nostre municipi / Escolaiempresa.cat

Moment de la segona xerrada a l'institut Leonardo da Vinci del nostre municipi / Escolaiempresa.cat

Més d'un centenar d'alumnes de cicles formatius i segon de batxillerat de l'institut Leonardo da Vinci han participat per tercer any al projecte 'Escola i empresa', de la Fundació Privada d'Empresaris, FemCAT. Són unes xerrades on empresaris comarcals conversen amb els escolars sobre el món de l'empresa i la seva importància a la societat.

en aquest projecte, l'institut Leonardo da Vinci ha rebut la visita del president de Moventia, Miquel Martí, amb qui els alumnes van dialogar sobre la importància d'un bon lideratge i equip per garantir el funcionament òptim d'una empresa. El director general de Microsoft a Catalunya, Carles Grau, també va visitar el centre escolar per subratllar l'adaptació al mercat com un dels eixos més significatius en el món empresarial.

Aquestes visites tenen l'objectiu d'acostar els empresaris amb alumnes del Vallès Occidental. També vol crear un espai per a la reflexió sobre les habilitats necessàries per ser un bon líder d'una companyia.

Al curs 2012-2013 s'han fet 23 sessions a diversos centres escolars de Sant Cugat, Sabadell, Terrassa i Rubí, en les quals han participat 21.500 alumnes de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.