La Unipau celebra l'elevat nombre d'inscripcions prèvies per al Curs d'Estiu


Temes relacionats

La democràcia com a resposta a la crisi: nova edició del curs d'estiu de la Unipau (13/jun/13)

Perceval (Unipau): 'Sant Cugat és part essencial de la universitat' (12/mai/13)

El Curs d'Estiu de la Unipau comptarà amb Colomina, Torreblanca i Subirats ( 6/mai/13)

La Unipau dedicarà el curs d'estiu a la preservació de la democràcia (25/abr/13)


  • Comparteix:

Moment de la presentació del curs d'estiu

Moment de la presentació del curs d'estiu

Augmenta el nombre d'inscripcions al Curs d'Estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) respecte anys anteriors, a falta de 15 dies per al seu inici. Ja són 40 els participants atrets per l'actualitat de la temàtica d'enguany, 'La democràcia com a garantia de al dignitat humana', si bé la tendència de la majoria d'assistents és apuntar-se el mateix dia de la xerrada, com destaquen els organitzadors.

El Centre Borja acollirà un any més el Curs d'Estiu de la Unipau, enguany centrat en la reflexió sobre la democràcia actual i l'assoliment d'una societat més justa i participativa. El programa es divideix en tres grans blocs: l'anàlisi de la pèrdua de la democràcia viscuda durant la dictadura franquista i la seva posterior recuperació arran de la transició democràtica; la crisi de l'Estat del benestar i la pèrdua de qualitat democràtica, i les noves polítiques necessàries per a la construcció d'una nova societat.

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, ha destacat la voluntat de mirar cap al futur i el caràcter optimista de la institució.

Arcadi Oliveres

Hi ha tres blocs: primer, la caiguda de la democràcia en dues ocasions; l'altre, la caiguda també de l'estat del benestar; i tercer, com que sempre hem volgut ser una institució optimista, el de noves polítiques per una nova societat.


Aquest any, els estudiants de la UAB podran convalidar la seva assistència amb crèdits de lliure elecció. Aquest ha estat un dels factors de l'augment del nombre d'inscripcions amb tants dies d'antelació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.