Valldoreix tria 'El bitllet de la festa' com a cartell guanyador de la seva festa grossa


  • Comparteix:

El cartell guanyador, segon per l'esquerra, amb el jurat i els cartells finalistes de les altres categories

El cartell guanyador, segon per l'esquerra, amb el jurat i els cartells finalistes de les altres categories

Valldoreix ja té cartell per a la seva Festa Major. Es tracta de l'obra del martorellenc Robert Garcia 'El bitllet de la festa', que posarà la imatge a quatre dies de festa grossa entre el 13 i el 16 de setembre. En la categoria infantil hi ha hagut empat entre Ricard Mala i Luís Lima, i en categoria juvenil ha guanyat Max Azamar.

El jurat ho ha tingut difícil per triar l'obra guanyadora, 'El bitllet de la festa', per l'alta qualitat de la resta de cartells participants. El colors i el grafisme ha estat decisiu en una proposta que representa un antic bitllet de tren que anima a apropar-se a la festa grossa del territori.

El vocal de l'EMD i membre del jurat, Joaquim Castelló, ha ressaltat la dificultat en triar l'obra guanyadora. Tot i això, Castelló ha destacat que és un cartell molt ben constituït i molt ben fet.

Joaquim Castelló

Ha sigut bastant debatuda perquè hi havia obres d'alta qualitat. Al final ens hem rendit a l'evidència perquè és un cartell molt ben constituït i molt ben fet.


L'empat a la categoria infantil farà que es reparteixi el material escolar, premi d'aquesta modalitat, entre els dos guanyadors. S'han presentat 46 propostes per al concurs de cartells de Festa Major del territori, un rècord en la història del certamen, segons els seus organitzadors.

Quatre artistes i un vocal de l'EMD de Valldoreix han format part del jurat que ha seleccionat les propostes guanyadores. Totes les obres que han participat al concurs estaran exposades en les dates de la festa grossa de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.