Dinamiks ajuda amb vuit beques els infants amb trastorns o en risc d'exclusió


  • Comparteix:

Dinamiks organitza casals i colònies infantils / Font: Dinamiks

Dinamiks organitza casals i colònies infantils / Font: Dinamiks

L'empresa de lleure infantil Dinamiks ha becat enguany vuit nens i nenes perquè participin en les seves colònies i casals d'estiu. Les beques, que provenen d'empreses privades i de recaptacions que ha aconseguit Dinamiks, s'han destinat a infants en perill d'exclusió social o amb algun trastorn per fomentar la seva integració en activitats d'oci i educatives, i per ajudar les seves famílies a conciliar la vida laboral i familiar.

Tot i que en anys anteriors Dinamiks no havia concedit més de dues beques, enguany l'entitat ha aconseguit recaptar prop de 600 euros que li permeten becar un total de vuit infants. L'empresa de lleure els ha seleccionat a través de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament, que els ha posat en contacte amb famílies en risc d'exclusió social, i mitjançant la col·laboració amb el taller Jeroni de Moragas, tal com ha explicat el director de l'empresa, Carlos Felipe.

Carlos Felipe

Volem ajudar les famílies a conciliar la vida laboral amb aquestes activitats i als nens perquè participin en activitats de lleure i educatives.


Dinamiks ofereix casals i colònies d'estiu en què es fomenta l'esport i l'aprenentatge d'anglès a través de jocs i activitats. Tant les beques com l'oferta d'oci de Dinamiks van destinades a infants d'entre sis i 16 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.