El CAP Sant Cugat és l'únic centre sanitari que obre tot el dia a l'estiu


  • Comparteix:

El CAP Sant Cugat serà l'únic que obrirà durant tot l'estiu

El CAP Sant Cugat serà l'únic que obrirà durant tot l'estiu

El Centre d'Atenció Primària (CAP) Sant Cugat és l'únic centre sanitari que obre durant l'estiu. Els equipaments de Valldoreix, les Planes, la Floresta i Can Mates tancaran tots els divendres de juliol a la tarda. Els centres també tancaran la tarda del 6 de setembre. Els CAP de Valldoreix i Can Mates faran vacances del 29 de juliol al 31 d'agost i els consultoris de la Floresta i les Planes tancaran a les tardes laborables durant aquest període.

Els CAP de Valldoreix i Can Mates i els consultoris de les Planes i la Floresta tancaran totes les tardes de divendres de juliol. A més, els centres de Valldoreix i Can Mates faran vacances del 29 de juliol al 31 d'agost i durant aquests dies els consultoris de la Floresta i les Planes només obriran durant els matins dels dies laborables. Aquests quatre equipaments també tancaran el 6 de setembre a la tarda.

El CAP Sant Cugat absorbirà la demanda sanitària durant l'estiu i, per això, no fa vacances. El centre obre cada dia per oferir atenció espontània i urgent, sense visites programades. L'equipament treballarà el 6 de setembre al matí per acollir visites programades i a la tarda per assistir només casos d'urgència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.