El CAP Sant Cugat és l'únic centre sanitari que obre tot el dia a l'estiu

El CAP Sant Cugat serà l'únic que obrirà durant tot l'estiu

Societat

Publicat el 5/jul/13 per Núria Juanico

El Centre d'Atenció Primària (CAP) Sant Cugat és l'únic centre sanitari que obre durant l'estiu. Els equipaments de Valldoreix, les Planes, la Floresta i Can Mates tancaran tots els divendres de juliol a la tarda. Els centres també tancaran la tarda del 6 de setembre. Els CAP de Valldoreix i Can Mates faran vacances del 29 de juliol al 31 d'agost i els consultoris de la Floresta i les Planes tancaran a les tardes laborables durant aquest període.

Els CAP de Valldoreix i Can Mates i els consultoris de les Planes i la Floresta tancaran totes les tardes de divendres de juliol. A més, els centres de Valldoreix i Can Mates faran vacances del 29 de juliol al 31 d'agost i durant aquests dies els consultoris de la Floresta i les Planes només obriran durant els matins dels dies laborables. Aquests quatre equipaments també tancaran el 6 de setembre a la tarda.

El CAP Sant Cugat absorbirà la demanda sanitària durant l'estiu i, per això, no fa vacances. El centre obre cada dia per oferir atenció espontània i urgent, sense visites programades. L'equipament treballarà el 6 de setembre al matí per acollir visites programades i a la tarda per assistir només casos d'urgència.