La Floresta recupera la seva essència crítica amb 'El Enterao'


  • Comparteix:

La publicació circula des de maig

La publicació circula des de maig

'El Enterao', la revista crítico-satírica de la Floresta de finals dels anys 70, torna a bategar al territori de la mà de Manel Berenguer. L'objectiu de la publicació, que ja fa dos mesos que funciona, és 'ficar el dit a la nafra' i fer una crítica a la societat santcugatenca amb un toc d'humor. Els dos primers números, repartits al maig i juny, han tractat temes relacionats amb el consistori, els mitjans de comunicació locals i l'empresa municipal d'habitatge públic Promusa.

Després de 28 anys al calaix, 'El Enterao' reneix per tornar a esdevenir el referent de crítica social entre els veïns de la Floresta. Seguint la tradició, Manel Berenguer, fill de l'anterior editor de la revista, Josep Maria Berenguer, ha agafat el seu relleu per portar al paper, 'sense por a ser castigats', aquells temes que, segons ha dit al magazín 'Sant Cugat a Fons', 'no són políticament correctes'.

Manel Berenguer

'El Enterao' està subvencionat per nosaltres mateixos. Tenim carta blanca per parlar del que volem sense patir per ser castigats. Ficarem el dit a la nafra, parlarem d'alló que no és políticament correcte.


Tot i que es defineix com una publicació feta per i per a la Floresta, també vol intentar arribar al públic del centre de Sant Cugat i d'altres territoris de la ciutat. Berenguer ha destacat, però, que el lector que busquen especialment és aquell a qui li molesti allò que escriuen.

Manel Berenguer

L'objectiu és tothom, però especialment a qui li molesti. Recomano que les mateixes persones que treballen a l'Ajuntament ho llegeixin, perquè l'única manera de perfeccionar-se és mirant els seus errors i no allò que fan bé.


Berenguer, a més, fa una crida a les entitats locals de la ciutat perquè participin activament a la publicació, ja que ha recordat que la redacció de la revista és oberta i inclusiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.