La Floresta celebra la seva Festa Major amb una trentena d'activitats


  • Comparteix:

Moment de la Festa Major de l'any passat

Moment de la Festa Major de l'any passat

La Floresta celebrarà la seva festa grossa amb un seguit de propostes que arrencaran dissabte de la setmana vinent amb l'espectacle de Music Hall. El gruix d'activitats es concentraran l'últim cap de setmana del mes i combinaran propostes musicals, lúdiques i esportives pensades per a totes les edats.

Després del primer tast de festa, divendres 26 de juliol el pregó, del qual encara no és coneix el responsable, donarà el tret de sortida a les celebracions. El mateix dia un cerca-tasques recorrerà alguns dels bars del barri per agafar forces per a la Nit Jove, que comptarà amb les actuacions d'Extra-T Rastes, Sra Tomassa, Dani Pulmón i Dj Rambla.

L'endemà, dissabte, el matí està pensat per als amants dels escacs amb la partida simultània organitzada pel col·lectiu de gent gran i els jocs i animació per a infants, que tindran lloc a les pistes esportives. Al migdia, en aquest mateix espai, els cuiners podran demostrar les seves habilitats als fogons a la 21a edició de la Trobada de Paellers i Paelleres. La música i el ball ajudaran a fer baixar el dinar.

La tarda serà el moment de l'enginy i la velocitat amb la Baixada d'Andròmina, que donarà pas als concerts de la plaça de Miquel Ros. La música continuarà fins ben entrada la nit amb el recorregut de la xaranga i el Ball de Festa Major a la nit.

Diumenge començarà amb la tradicional Cursa de la Floresta que arriba a la 30a edició. Jocs per a infants, la festa de l'escuma i un mercat d'artesans ompliran el matí. L'hora de dinar comptarà amb un cuscús popular.

La tarda continuarà amb ball, vols en globus i un concert de blues. Les havaneres i el rom cremat posaran el punt final a les celebracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.