Els gelats més tradicionals triomfen en aquesta temporada estiuenca


Temes relacionats

Gelats de tots els gustos i l'orxata, principals elements per passar la calor de l'estiu (12/jul/11)

Els gelaters santcugatencs mantenen les vendes en un estiu marcat per la crisi ( 4/set/09)


  • Comparteix:

Els gelats tradicionals mantenen l'hegemonia

Els gelats tradicionals mantenen l'hegemonia

Els gelats tradicionals de xocolata, avellana, llimona i maduixa es perfilen com els més atractius per als santcugatencs durant aquest estiu. Les gelateries enquestades per Cugat.cat aposten pels sabors tradicionals tot i que n'hi ha que també han estrenat alguna novetat, com el gust de poma àcida i rovell d'ou amb sucre.

Els establiments de venda de gelats han arrencat la temporada d'estiu amb bones perspectives, malgrat les baixes temperatures registrades durant el maig i juny. Les gelateries consultades per Cugat.cat han explicat que han introduït poques variacions en la seva oferta perquè els clients demanen els sabors més tradicionals.

Gelateries

Aquest any hem portat la poma àcida perquè molts clients ens la van demanar. / La gent és força tradicional. / Els clients ja no miren els cartells.


Segons els responsables, els santcugatencs opten per comprar gelats a la tarda i al vespre, en els moments de més afluència de vianants. La majoria de comerços donen per bo el nivell de vendes assolit fins ara tot i que reconeixen que des de fa uns anys els clients demanen mides més econòmiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.