Els gelats més tradicionals triomfen en aquesta temporada estiuenca


Temes relacionats

Gelats de tots els gustos i l'orxata, principals elements per passar la calor de l'estiu (12/jul/11)

Els gelaters santcugatencs mantenen les vendes en un estiu marcat per la crisi ( 4/set/09)


  • Comparteix:

Els gelats tradicionals mantenen l'hegemonia

Els gelats tradicionals mantenen l'hegemonia

Els gelats tradicionals de xocolata, avellana, llimona i maduixa es perfilen com els més atractius per als santcugatencs durant aquest estiu. Les gelateries enquestades per Cugat.cat aposten pels sabors tradicionals tot i que n'hi ha que també han estrenat alguna novetat, com el gust de poma àcida i rovell d'ou amb sucre.

Els establiments de venda de gelats han arrencat la temporada d'estiu amb bones perspectives, malgrat les baixes temperatures registrades durant el maig i juny. Les gelateries consultades per Cugat.cat han explicat que han introduït poques variacions en la seva oferta perquè els clients demanen els sabors més tradicionals.

Tall incrustat: Gelateries

Aquest any hem portat la poma àcida perquè molts clients ens la van demanar. / La gent és força tradicional. / Els clients ja no miren els cartells.


Segons els responsables, els santcugatencs opten per comprar gelats a la tarda i al vespre, en els moments de més afluència de vianants. La majoria de comerços donen per bo el nivell de vendes assolit fins ara tot i que reconeixen que des de fa uns anys els clients demanen mides més econòmiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.