Els gelats més tradicionals triomfen en aquesta temporada estiuenca

Els gelats tradicionals mantenen l'hegemonia

Societat

Publicat el 11/jul/13 per Mikel Vilalta

Els gelats tradicionals de xocolata, avellana, llimona i maduixa es perfilen com els més atractius per als santcugatencs durant aquest estiu. Les gelateries enquestades per Cugat.cat aposten pels sabors tradicionals tot i que n'hi ha que també han estrenat alguna novetat, com el gust de poma àcida i rovell d'ou amb sucre.

Els establiments de venda de gelats han arrencat la temporada d'estiu amb bones perspectives, malgrat les baixes temperatures registrades durant el maig i juny. Les gelateries consultades per Cugat.cat han explicat que han introduït poques variacions en la seva oferta perquè els clients demanen els sabors més tradicionals.

Gelateries

Aquest any hem portat la poma àcida perquè molts clients ens la van demanar. / La gent és força tradicional. / Els clients ja no miren els cartells.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons els responsables, els santcugatencs opten per comprar gelats a la tarda i al vespre, en els moments de més afluència de vianants. La majoria de comerços donen per bo el nivell de vendes assolit fins ara tot i que reconeixen que des de fa uns anys els clients demanen mides més econòmiques.