L'estudiant Anna Creus coneixerà les millors empreses i institucions del país


Temes relacionats

Anna Creus:'Em vull dedicar a la recerca' ( 7/jul/13)

La millor estudiant de la ciutat tria Medicina després del 9'8 de la 'sele' ( 2/jul/13)

La santcugatenca Anna Creus, segona millor nota de Catalunya de les PAU (28/jun/13)


  • Comparteix:

Imatge d'Anna Creus / Font: Acn

Imatge d'Anna Creus / Font: Acn

L'estudiant santcugatenca Anna Creus, recent millor nota de la demarcació de Barcelona a la selectivitat, participarà a partir de dilluns vinent a una experiència de negoci conjuntament amb els altres 19 millors estudiants de Catalunya d'enguany. Tots ells visitaran empreses i institucions punteres del país com el FC Barcelona, Damm, Vueling, Seat, la Caixa i el Centre d'Alt Rendiment (CAR), entre d'altres, i coneixeran algunes personalitats com Isidre Esteve i Ferran Adrià.

Aquesta iniciativa està liderada per l'empresa Bcnmoments i tractarà aspectes com la comunicació, el talent, el lideratge, la gestió i el treball en equip per mitjà de les diferents visites corporatives, classes magistrals i workshop que podran fer aquests estudiants excel·lents.

Creus ha explicat que, malgrat haver triat medicina com a carrera i no estar orientada cap el món empresarial, segur que serà una bona experiència.

Anna Creus

Podré conèixer el funcionament de companyies d'èxit i crec que em serà molt útil tot i no estar molt interessada en el món de l'empresa.


Els estudiants s'allotjaran a l'hotel Twentytú de Barcelona durant els cinc dies i quatre nits que s'allargarà aquesta experiència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.