L'estudiant Anna Creus coneixerà les millors empreses i institucions del país

Imatge d'Anna Creus / Font: Acn

Societat

Publicat el 9/jul/13 per Adrià Claramunt

L'estudiant santcugatenca Anna Creus, recent millor nota de la demarcació de Barcelona a la selectivitat, participarà a partir de dilluns vinent a una experiència de negoci conjuntament amb els altres 19 millors estudiants de Catalunya d'enguany. Tots ells visitaran empreses i institucions punteres del país com el FC Barcelona, Damm, Vueling, Seat, la Caixa i el Centre d'Alt Rendiment (CAR), entre d'altres, i coneixeran algunes personalitats com Isidre Esteve i Ferran Adrià.

Aquesta iniciativa està liderada per l'empresa Bcnmoments i tractarà aspectes com la comunicació, el talent, el lideratge, la gestió i el treball en equip per mitjà de les diferents visites corporatives, classes magistrals i workshop que podran fer aquests estudiants excel·lents.

Creus ha explicat que, malgrat haver triat medicina com a carrera i no estar orientada cap el món empresarial, segur que serà una bona experiència.

Anna Creus

Podré conèixer el funcionament de companyies d'èxit i crec que em serà molt útil tot i no estar molt interessada en el món de l'empresa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els estudiants s'allotjaran a l'hotel Twentytú de Barcelona durant els cinc dies i quatre nits que s'allargarà aquesta experiència.