El president entrant del Rotary aposta per apadrinar un nou club a Gandesa


  • Comparteix:

Villagrasa en la cerimònia de canvi de juntes directives / Font: Rotary Club

Villagrasa en la cerimònia de canvi de juntes directives / Font: Rotary Club

El nou president del Rotary Club Sant Cugat, Miquel Villagrasa, ha assumit el càrrec amb l'objectiu d'engegar un nou club rotari a Gandesa, a ser possible abans d'acabar el seu mandat, d'un any de durada. Villagrasa també ha avançat que, per celebrar els 25 anys de la fundació de l'entitat santcugatenca, organitzaran un acte especial i editaran un llibre sobre la seva història.

Miquel Villagrasa assumeix la presidència del Rotary, després del tradicional acte de 'canvi de collars'. El president entrant ha destacat l'apadrinament d'un nou club rotari a Gandesa, capital de la Terra Alta, com la iniciativa més destacada del seu programa. Les reunions per a la fundació del club ja han començat, i Villagrasa espera completar el projecte dins del seu mandat, és a dir, durant el 2014.

El president ha destacat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat que, al llarg de la seva història, el Rotary Club Sant Cugat ja ha apadrinat altres clubs rotaris, un a Tarragona i un altre al Prat.

Miquel Villagrasa

A l'hora de constituir un club es necessita la voluntat de les persones d'aquell lloc però també un altre club que els expliqui la nostra filosofia. Nosaltres ja vam fundar un segon club a Tarragona i vam ser copadrins d'un altre al Prat.


L'entitat santcugatenca compleix enguany 25 anys de la seva fundació, i la junta directiva ha decidit celebrar-ho amb un acte especial, encara per decidir. A més, es troben immersos en l'edició d'un llibre que explicarà la història del club en aquest quart de segle.

La resta del programa està basat en la continuïtat: s'entregaran el premi Paul Harris i el guardó Venus de Sant Cugat, el qual va ser atorgat l'any passat a Cugat.cat, i se celebrarà la setena edició del seu Concert Benèfic. El club també estudia una nova incorporació al seu equip, actualment format per 20 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.