Cap de setmana i estiu de canvis a la línia S2 de FGC


  • Comparteix:

Estiu de canvis a la línia S2 de FGC

Estiu de canvis a la línia S2 de FGC

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la línia S2, entre les parades de Sant Quirze i Sabadell Rambla, es veu alterat aquest cap de setmana per les obres de prolongació a Sabadell. Fins a mitjans de setembre, el servei continua interromput entre les parades de Sabadell Estació i Sabadell Rambla. El transport està garantit amb un servei substitutori d'autobusos.

A més, el cap de setmana del 24 d'agost es produiran talls en el servei de trens entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres de la línia S2 i entre Sant Cugat i Mira-sol de la línia S1. En els dos casos, es posarà en marxa el servei substitutori d'autobusos.

Per mantenir informats els usuaris, FGC reforçarà la informació al client a través de la megafonia i distribuirà fulletons informatius a les estacions afectades. També es pot consultar el 012, el web de FGC i les xarxes socials corporatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.