Torna el cicle de xerrades per fomentar la salut entre la gent gran


  • Comparteix:

La sessió d'avui tracta 'Com afrontar la pèrdua de visió i memòria'.

La sessió d'avui tracta 'Com afrontar la pèrdua de visió i memòria'.

Les dietes mèdiques, la circulació sanguínia i els problemes de mobilitat són alguns dels temes que abordarà el segon cicle de xerrades 'La Salut i la Gent Gran'. L'Ajuntament i l'Hospital General organitzen aquesta iniciativa que arrenca avui amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida a través de l'aprenentatge de comportaments saludables per part dels avis.

Les xerrades 'La Salut i la Gent Gran' s'inclouen dins el programa municipal d'educació per a la salut amb la finalitat d'aconsellar sobre el manteniment de la salut, l'autosuficiència i la vida activa.
Les conferències comencen avui tractant el tema de les pèrdues de vista, audició i memòria, que donarà el tret de sortida a un cicle de 5 conferències.

La resta de xerrades tractaran qüestions com les dietes mèdiques, les varius i l'artrosi, entre d'altres. Després de l'èxit de l'edició anterior, l'Ajuntament i l'Hospital General de Catalunya han tornat a unir esforços per millorar la qualitat de vida de la gent gran. Escoltem el regidor de Serveis Socials, Enric Tomàs:

Enric Tomàs

Aquestes sessions són molt interessants


La primera de les xerrades es farà a la Llar d'Avis de la Parròquia a les 6 de la tarda. La resta de sessions es faran als centres cívics dels diferents districtes, així com al Casal de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.