L'escola bressol El Molí tanca el curs fent pinya i celebrant l'augment d'alumnes


Temes relacionats

L'escola bressol El Molí, garantida per a tres anys més (25/abr/13)

L'escola bressol El Molí de les Planes continuarà però gestionada per un privat (26/abr/12)


  • Comparteix:

Moment de la celebració a l'escola de les Planes

Moment de la celebració a l'escola de les Planes

L'escola bressol pública El Molí de les Planes, de gestió privada, ha tancat el curs amb una festa que ha celebrat l'èxit del seu model educatiu i l'augment d'alumnes d'aquest any. L'Ajuntament ha obert el concurs per a la gestió del centre en els propers dos anys, amb un de pròrroga, al qual s'han presentat quatre empreses amb una aportació municipal de 51.000 euros per curs.

L'escola bressol El Molí forma part de l'Espai Familiar i Sociocultural, creat específicament per a les Planes en el marc d'un projecte integral d'atenció a la infància i la família. Nascuda al 2010, el centre va començar aquest curs amb vuit alumnes i l'ha finalitzat amb 22. Segons el consistori, aquest augment d'usuaris es deu al fet que el centre s'ha adaptat plenament a les necessitats de les famílies.

El centre, gestionat per l'empresa planenca Doble Via, presta un servei diferent a la resta d'escoles bressol del municipi, ja que té un horari més flexible i un servei de carmanyola que permet l'estalvi de 130 euros mensuals a les famílies. El responsable de Doble Via, Nino Ramírez, ha explicat que tot i les diferències, el seu model educatiu s'equipara al servei prestat a la resta d'escoles bressol de Sant Cugat.

Nino Ramirez

Potser nosaltres introduïm algun factor diferent per l'entorn i les característiques del projecte. Però estem equiparats a la resta d'oferta educativa de Sant Cugat.


El Molí ha tancat el curs amb una festa aquest divendres dedicada als alumnes i famílies, que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i les entitats del districte. L'alcaldessa ha subratllat l'aposta que el consistori i el mateix districte han fet per l'escola bressol, fent equip en els moments en què perillava la seva continuïtat.

Mercè Conesa

Vam fer una aposta per tirar endavant aquest projecte. Les famílies han estat motores d'aquest projecte. Junts vam remar i hem arribat a port.


L'Ajuntament ha obert el concurs per adjudicar la gestió del centre en els propers dos anys, amb un més de pròrroga. L'aportació municipal per curs serà de 51.000 euros.

De cara al curs vinent, el centre oferirà 25 places amb dues més per a nens amb necessitats especials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.