Sant Cugat es capbussa a la piscina per lluitar contra l'esclerosi múltiple


  • Comparteix:

Els santcugatencs han saltat a la piscina per combatre l'esclerosi múltiple

Els santcugatencs han saltat a la piscina per combatre l'esclerosi múltiple

Sant Cugat ha saltat a la piscina aquest diumenge per lluitar contra l'esclerosi múltiple. Una cinquantena de persones s'han capbussat a les piscines municipals del Parc Central en el marc de la campanya 'Mulla't i navega per l'esclerosi múltiple', que ha recaptat fons per a la investigació i els projectes socials destinats als afectats d'aquesta malaltia.

La ciutat s'ha sumat un any més a la iniciativa solidària, que enguany ha celebrat 20 anys amb un esdeveniment comú entre 630 municipis. Els santcugatencs han nedat prop de 2.000 metres i han protagonitzat un salt multitudinari a les dotze del migdia per donar suport a la campanya, tal com ha explicat una de les voluntàries, Míriam Dalet.

Míriam Dalet

Hem avisat tothom i la gent de seguida s'hi ha sumat. Hem tingut el suport dels socorristes de la piscina.


Els fons recaptats durant la jornada es destinaran a projectes socials i de recerca mèdica de la Fundació Esclerosi Múltiple, que organitza l'esdeveniment. L'edició d'enguany de la campanya ha format part dels actes del Mundial de Natació, que comença divendres de la setmana vinent, i n'ha adoptat la mascota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.