La Festa Major de Mira-sol fa palès un any més el seu caliu de barri


Temes relacionats

Les propostes de germanor centren un nou dia de celebració mirasolenca (13/jul/13)

Marta Angelat demana tornar a creure en política al pregó de Festa Major de Mira-sol (12/jul/13)


  • Comparteix:

La Festa Major de Mira-sol ha connectat un any més els veïns amb el seu barri

La Festa Major de Mira-sol ha connectat un any més els veïns amb el seu barri

El model de festa creat pels veïns de Mira-sol ha garantit un any més l'increment participatiu a la seva Festa Major, que ha conclòs aquest diumenge davant la tradicional cantada d'havaneres. La varietat de la seva agenda i el foment constant de la participació amb activitats obertes a tothom han tret al carrer els mirasolencs en la cita més important amb el seu barri.



Les entitats i associacions de veïns de Mira-sol han tornat a ser protagonistes en la construcció de la seva festa grossa, després que fa dos anys agafessin el relleu organitzatiu al consistori. L'agenda d'enguany ha respectat no només la línia marcada per edicions anteriors sinó també els gustos de tots els veïns. És per aquest motiu que la celebració ha comptat amb moments infantils, culturals i esportius, tots ells reunint, segons el president de l'Associació de Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, cada vegada més mirasolencs.

Josep Lluís Lolo

La participació ha estat molt elevada, tret d'algun acte concret. En general, la participació ha millorat respecte l'any passat.


Des d'un reivindicatiu pregó a càrrec de l'actriu i dobladora Marta Angelat, fins a les tradicionals havaneres i competicions esportives, els tres dies de Festa Major han aplegat activitat, però sobretot connexió amb el barri.

Els nens han comptat amb una jornada intensa aquest diumenge, en què l'animació infantil i les atraccions de la fira han omplert d'ambient el districte. Una concorreguda actuació castellera, a càrrec dels Gausacs, els Margeners de Guissona i els Castellers de Berga, ha posat en safata una cloenda rodona. Els mirasolencs s'han acomiadat de la seva festivitat amb les tradicionals havaneres d'Els Pescadors de l'Escala i rom cremat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.