L'Ajuntament obrirà un 'Centre Obert' a la Floresta per a nois amb risc d'exclusió social


  • Comparteix:

Enric Tomàs és el regidor de Sanitat i Serveis Socials.

Enric Tomàs és el regidor de Sanitat i Serveis Socials.

L'ajuntament obrirà a La Floresta un nou Centre Obert dirigit a joves d'entre 6 i 14 anys amb risc d'excusió social. Es tracta d'un dels projectes de l'Àrea de Serveis Socials per aquesta legislatura que també ha anunciat que s'impulsarà un estudi sobre la situació de les persones majors de 85 anys a la ciutat que viuen soles.

L'objectiu d'aquest centre de la Floresta és treballar amb nois i noies procedents de situacions de risc o amb problemes d'integració social tal i com ha explicat el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Es tracta de donar suport a nois i noies que tenen certa problemàtica d'integració social


Sant Cugat ja acull un 'Centre Obert', situat a la Plaça del rei, que treballa amb infants procedents de famílies desestructurades o bé que tenen problemes d'integració social.

Durant el primer Consell Municipal de Serveis Socials, Acció Sanitària i Igualtat d'aquesta legislatura, també s'ha anunciat la posada en marxa del programa 'Ajuntament a Prop', un estudi de la situació de les persones majors de 85 anys que viuen soles. Aquesta recerca servirà per saber quantes persones grans viuen soles i quines són les seves necessitats, com a punt de partida per futures actuacions de proximitat com ara l'ajuda domiciliària.

Enric Tomàs

L'objectiu és conèixer la realitat de les persones majors de 85 anys que viuen soles.


Altres objectius de l'Àrea de Serveis Socials i Igualtat per aquesta legislatura són potenciar les polítiques socials amb la finalització, abans de l'estiu, del Pla d'Accessibilitat per a Discapacitats, o la Planificació -a mig i llarg termini- del mapa sanitari de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.