Santamaría i Creus descobreixen el món empresarial amb el 'Leading Program'


Temes relacionats

L'estudiant Anna Creus coneixerà les millors empreses i institucions del país ( 9/jul/13)

La millor estudiant de la ciutat tria Medicina després del 9'8 de la 'sele' ( 2/jul/13)


  • Comparteix:

Els estudiants han visitat empreses com el Futbol Club Barcelona / Font: ACN

Els estudiants han visitat empreses com el Futbol Club Barcelona / Font: ACN

Els santcugatencs amb les dues millors notes de Selectivitat, Alejandro Santamaría i Anna Creus, han descobert el món empresarial de la mà del 'Leading Program', unes jornades que han obert les portes de les companyies catalanes més rellevants als 20 estudiants amb les 20 qualificacions més elevades de la prova a Catalunya. Santamaría i Creus han après els secrets del sector empresarial en una experiència que, segons han explicat, els ha donat eines per encarar el futur.

Les 20 millors notes de Selectivitat s'han endinsat al món empresarial de la mà del 'Leading Program', que els ha ensenyat l'interior de companyies com el Centre d'Alt Rendiment (CAR), Port Aventura, CaixaBank i el Futbol Club Barcelona. A més, els estudiants han conegut personalitats catalanes de referència com el cuiner Ferran Adrià, el psicòleg Pep Marí i el pilot Isidre Esteve, que els han aconsellat sobre el futur. El santcugatenc Alejandro Santamaría ha destacat la importància de fer pràctiques i establir contacte amb el món laboral com una de les conclusions principals del 'Leading Program'.

Alejandro Santamaría

Ens ha proporcionat una nova perspectiva que ens ha obert la mirada. És important fer pràctiques i inserir-se al món laboral.


El treball en equip, saber adaptar-se, aprendre idiomes i innovar són les altres recomanacions que els participants han obtingut durant les jornades, tal com ha explicat la santcugatenca Anna Creus.

Anna Creus

M'ha agradat molt, perquè ha estat curiós veure com és el món de l'empresa per dins.


El 'Leading Program' és una iniciativa impulsada per Bcnmoments i CaixaBank.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.