Carme Larraburu, nova presidenta d'ATENA Dones


  • Comparteix:

Carme Larraburu substitueix Montse Español com a presidenta de l'associació Atena Dones de Sant Cugat, que ha renovat la seva junta. Larraburu encapçala aquesta nova etapa amb la voluntat de tirar endavant projectes com la coordinadora comarcal de dones o que s'incrementin les ajudes per les famílies monoparentals i per les dones grans sense recursos.

Tal i com estableixen els estatuts de l'associació, Atena ha fet una renovació de la seva junta i comença una nova etapa amb Carme Larraburu al capdavant.
Així ho ha explicat la presidenta sortint, Montse Espanyol, que ha fet una valoració positiva dels 5 anys en que ha presidit aquesta associació.

Montse Espanyol

L'associació ha fet un treball durant aquest període, una mica reivindicatiu en alguns aspectes però també ha fet una divulgació de temes lligats a la dona.


Tot i la renovació de la junta, la tasca d'Atena continua amb la voluntat de tirar endavant els projectes engegats, com per exemple la coordinadora de dones a nivell comarcal o la lluita perquè s'incrementin les ajudes de l'administració a les famílies monoparentals. Escoltem Carme Larraburu.

Carme Larraburu

Hem de considerar que hi ha una part important de famílies que són monoparentals, moltes dones amb fills a càrrec i que reben o no pensió, i cal incrementar els ajuts.


Altres prioritats d'Atena són les dones grans amb pocs recursos i també les ajudes que es donen a les dones víctimes de maltractaments, i que tal i com recorden des d'aquesta entitat han d'anar des de l'ajuda psicològica fins a la jurídica.

La nova presidenta d'Atena ha aprofitat també per demanar més recursos per part de l'administració, ja que segons diu, aquest ha de ser un tema prioritari i que es tracti des de les diferents àrees del consistori.

Carme Larraburu

S'ha de dotar de molts més recursos DonaInformació i que es doni molta prioritat al tema de la dona, que es tingui en compte que la població feminina és del 52% .


L'associació de dones de Sant Cugat també continuarà treballant per aconseguir un casal de la dona que permeti a la població femenina de la ciutat tenir un espai per reunir-se, fer activitats i plantejar les seves necessitats i problemes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.