La rotonda de Can Cadena de Valldoreix tindrà videovigilància del trànsit el 2014


Temes relacionats

La videovigilància arriba a la plaça de l'estació de la Floresta ( 7/set/12)

El sistema de videovigilància entrarà en funcionament abans de Nadal (20/jul/11)

Les càmeres de videovigilància no estaran operatives fins al 2011 (19/des/10)

Les càmeres de videovigilància seran una realitat aquest mes ( 9/nov/10)

El projecte de videovigilància segueix endavant tot i l'oposició d'ICV i ERC (19/oct/10)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró i Josep Puig, d'esquerra a dreta, a Can Cadena

Jordi Puigneró i Josep Puig, d'esquerra a dreta, a Can Cadena

La rotonda de Can Cadena, punt d'entrada i sortida de vehicles a Valldoreix, comptarà amb càmeres de videovigilància del trànsit a finals d'aquest any o a principis del vinent, fruit d'un acord entre l'Ajuntament i l'EMD. D'aquesta manera, es dóna per tancat el projecte de videovigilància a la ciutat previst per aquest mandat, que preveu tant càmeres de seguretat com de control de trànsit a diferents punts estratègics de Sant Cugat.

Segons el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, es calcula que diàriament entren i surten al voltant de 6.000 cotxes a Valldoreix i que hi ha aproximadament 10.000 vehicles que transiten per la carretera de Vallvidrera.

Amb la instal·lació de les càmeres de videovigilància del trànsit a la rotonda de Can Cadena de Valldoreix, que encara no queda clar si serà una o dues, es podrà tenir més informació sobre el volum de cotxes a l'accés de Valldoreix i servirà, segons diu, com a mesura de seguretat.

Jordi Puigneró

La càmera estarà connectada al centre de control del trànsit de la Policia i permetrà més control del trànsit i un element de seguretat.


L'Ajuntament calcula que les despeses rondaran els 20.000 euros i encara està per determinar si aniran a càrrec del consistori o de l'EMD, com afirma el president de l'entitat descentralitzada, Josep Puig.

Josep Puig

Estem negociant amb l'Ajuntament la seva implantació i com arribar a l'acord per fer front a aquesta despesa.


Amb aquesta extensió de videovigilància del trànsit a Valldoreix, es dóna per tancat el projecte estratègic de ciutat que l'equip de govern tenia previst per aquest mandat. En total, a la ciutat hi haurà al voltant de 30 càmeres entre les de seguretat i de trànsit, que es controlaran des del Centre de Control, que s'ubicarà a la nova seu de la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.