Càritas renova el conveni amb l'Ajuntament per a programes socials


  • Comparteix:

Càritas Sant Cugat rep uns 61.000 euros de l'Ajuntament per desenvolupar una dotzena de programes socials a la ciutat. Tot i la col·laboració el president de l'entitat, Blai Blanquer, ha demanat solidaritat a la ciutadania per ajudar els necessitats.

Algunes de les activitats que desenvolupa Càritas són les sessions formatives adreçades a pares i mares, la donació d'un complement alimentari a les famílies necessitades, l'acolliment a dones embarassades o amb nens petits que no han pogut accedir a l'escola bressol, el reforç escolar i el menjador social, entre altres. L'ajut de l'Ajuntament representa una part petita del pressupost anual de l'entitat.

El president de l'entitat, mossèn Blai Blanquer, ha subratllat la importància d'adaptar-se a les necessitats i demandes canviants de la societat i ha reconegut que cal més sensibilització i solidaritat per part de la ciutadania.

Blai Blanquer

Necessitem que 1 de cada 100 habitants de Sant Cugat col·labori perquè es pugui donar garantia de futur al recer, que acumula aquests serveis directes a la ciutadania.


El regidor de Serveis Socials, Raül Grangé, ha assegura que l'Ajuntament manté la voluntat d'ajudar les institucions de la ciutat que treballen per fer front a problemàtiques socials i ha destacat la necessitat d'acollir les persones amb dificultats econòmiques i ajudar-les a 'remuntar'.

Raül Grangé

La idea no és ajudar a passar el moment, sinó treure-les d'aquesta situació injusta. No deixem enrere ningú.


Actualment, els ajuts més sol·licitats són per problemes amb el pagament de l'habitatge i d'alimentació. Segons Blanquer, al voltant del 40% dels usuaris de Càritas a la ciutat són autòctons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.