El 2014, amb 13 festius laborals i un Sant Pere que caurà en diumenge


  • Comparteix:

El 2014 Sant Pere caurà en diumenge.

El 2014 Sant Pere caurà en diumenge.

El Consell de Relacions Laborals de la Generalitat ha aprovat per al 2014 un calendari amb 13 festius laborals, un d'ells recuperable. A l'Ajuntament li pertoca afegir-hi dues festes locals, cap d'elles recuperable, i tenir en compte que Sant Pere caurà en diumenge.

En aquesta llista s'inclouen com a festes laborals a tot el país: 1 de gener (Cap d'Any), 6 de gener (Reis), 18 d'abril (Divendres Sant), 21 d'abril (dilluns de Pasqua Florida), 1 de maig (Festa del Treball), 24 de juny (Sant Joan), 15 d'agost (l'Assumpció), 11 de setembre (Diada Nacional), 1 de novembre (Tots Sants), 6 de desembre (Dia de la Constitució), 8 de desembre (la Immaculada), 25 de desembre (Nadal) i 26 de desembre (Sant Esteve). D'aquestes 13 festes n'hi haurà una que tindrà el caràcter de recuperable.

El festiu amb caràcter recuperable s'haurà d'escollir entre el 6 de gener (Reis), el 21 d'abril (dilluns de Pasqua Florida), el 24 de juny (Sant Joan) i el 26 de desembre (Sant Esteve). Les altres dotze festes seran de caràcter retribuït i no recuperable.

Els ajuntaments, com el de Sant Cugat, podran afegir-hi dues festes locals, cap recuperable. De cara al 2014, Sant Pere, un dels dos festius juntament amb Sant Medir, caurà en diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.