La Casa-Museu de Cal Gerrer retarda la seva obertura a l'estiu del 2014

Cal Gerrer patirà un nou enderreriment

Societat

Publicat el 31/jul/13 per Judith Cañamares

L'obertura de la Casa-Museu de Cal Gerrer es retarda un any a causa de la complexitat de les obres d'adequació. Així ho ha explicat a Cugat.cat el president de la Fundació Cabanas, Frederic Cabanas, que ha lamentat aquest endarreriment. Aquest nou espai cultural de la ciutat estarà ubicat a l'edifici de la mítica Terrisseria Arpí, a la plaça d'Octavià.

El president de la Fundació Cabanas, Frederic Cabanas, ha especificat que la Casa-Museu de Cal Gerrer té una superfície de 600 metres quadrats, comptarà amb un espai dedicat al món de la terrissa recordant els orígens de l'edifici; dedicarà una planta a l'actriu Marilyn Monroe, de la qual Cabanas n'és un dels majors col·leccionistes, i la família Cabanas Alibau disposarà de 100 metres quadrats on es recordaran els avantpassats de la nissaga Cabanas.

Frederic Cabanas ha expressat que no es pensaven trigar tant en l'obertura d'aquest espai.

Frederic Cabanas

Seguim treballant, però aquestes coses són molt lentes i s'endarrereixen a un temps que no voldries arribar. Proposàvem fer-ho aquest any però és molt just, hem de parlar del 2014.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més, l'antiga Terrisseria Arpí tindrà un espai audiovisual on es projectaran documentals, una sala d'exposicions temporals i una botiga.