Les obres del carrer Major ja han començat


Temes relacionats

La renovació del carrer Major es farà amb el mínim impacte al comerç (18/feb/13)

El carrer Major renovarà la seva fesomia a partir de juliol (13/feb/13)


  • Comparteix:

La remodelació del carrer Major ha començat i s'allargarà entre tres i quatre mesos, segons les previsions inicials. L'actuació renovarà l'enllumenat amb sistema intel·ligent, canviarà el paviment i millorarà la xarxa de clavegueram.

La principal actuació serà la substitució del paviment existent per un altre amb una pedra més petita que aguanti millor el pas dels vehicles. A més, comptarà amb una capa de pintura que ajudarà a disminuir els contaminants a l'aire i mantenir més net el paviment.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat que l'objectiu de l'actuació és aconseguir un seguit de millores que completin la integració del carrer Major dins de l'eix de vianants.

Cristina Paraira

Aprofitem que aixequem el carrer per fer una renovació i millora general per una millor integració del carrer a l'eix de vianants.


A més, es renovarà l'enllumenat perquè compleixi la Llei de protecció contra la contaminació lluminosa. Els nous fanals seran intel·ligents, ja que comptaran amb il·luminació de tipus LED i uns sensors que detectaran la presència de vianants per regular la seva intensitat.

Les obres tenen un pressupost de més de 455.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.