Les obres dels carrers Ribatallada i Major susciten el debat entre els comerciants


Temes relacionats

Una vorera més àmplia, una nova rotonda i carril bici per a la rambla Ribatallada (25/jul/13)

Les obres del carrer Major ja han començat (24/jul/13)


  • Comparteix:

Tram superior del carrer Major

Tram superior del carrer Major

Els comerciants del carrer Major i de la rambla de Ribatallada consultats per Cugat.cat s'han mostrat prudents en relació amb les obres de millora que s'estan desenvolupant en aquestes dues vies. Al carrer Major, els botiguers consideren positives les obres malgrat l'afectació en les vendes i alguns altres critiquen que el calendari de finalització no és el promès per l'Ajuntament. A la rambla de Ribatallada, alguns comerciants lamenten la manca d'informació i que es faci aquest tipus d'inversió en època de crisi i altres consideren que pot ser positiu per la zona, sense oblidar la preocupació per la manca d'aparcament a la zona compartida per la majoria.

Els comerciants del carrer Major han explicat a Cugat.cat que veuen bé que l'inici de les obres es faci en aquesta època i confien que els afecti el menys possible tot i estar convençuts que els perjudicarà. Algun comerciant també ha expressat el seu malestar amb l'Ajuntament per haver-los explicat una data de finalització que difereix en dos mesos amb aquella que els ha dit el responsable de l'obra. Són les opinions de Roger López, de l'Agrobotiga, Pere Vilarasau, de l'administració de loteria número 2, i de Conxita Munné, de Granel.

Obres major ribatall

Des del principi ens han explicat les obres i l'època per fer-les és bona. / El que no entenc és que ens enganyin perquè a nosaltres ens fa molt mal en les vendes. / Esperem que es compleixin els terminis i que ajudi al comerç en acabar les obres.


De la seva banda, els botiguers de la rambla de Ribatallada també tenen posicions a favor i en contra de les obres. En general, lamenten que les obres afecten el problema crònic de les places d'aparcament de la zona i es mostren a l'expectativa del que pugui succeir en tornar a la normalitat després d'aquesta actuació. D'aquesta manera s'han expressat Begoña Miranda, propietària de la botiga amb el mateix nom; Yolanda Manich, de Tintoreria Sant Cugat, i Montserrat Adell, de La Pera.

obres major ribatall

Tot el que sigui per millorar la zona ens anirà bé. / Estem mal informats i amb la situació social i econòmica que vivim no s'haurien de fer obres. / A Sant Cugat tenim un problema greu de zones blaves i el benefici de les obres el veurem al setembre


Les obres de remodelació del carrer Major s'allargaran entre tres i quatre mesos, segons les previsions inicials. L'actuació renovarà l'enllumenat amb sistema intel·ligent, canviarà el paviment i millorarà la xarxa de clavegueram. La reforma de la rambla de Ribatallada es farà en cinc mesos i suposarà la col·locació d'una nova vorera, la redefinició de la rotonda del carrer d'Àngel Guimerà i la creació d'un carril bici fins a l'avinguda de Gràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.