L'Esbart revelarà les interioritats de la nova seu amb una festa el 14 de setembre


Temes relacionats

Ja es poden fer les matriculacions per als nous cursos de l'Esbart (21/jul/13)

L'Esbart presenta un 'lipdub' per reivindicar les entitats que no tenen seu ( 9/jun/13)

L'Esbart troba la solució al seu local gràcies a una subvenció ( 3/mar/13)


  • Comparteix:

Fins aquí han deixat arribar la càmera els responsables de l'Esbart

Fins aquí han deixat arribar la càmera els responsables de l'Esbart

L'Esbart Sant Cugat presentarà en societat la nova seu social del carrer del Vallès amb una cercavila i una festa el 14 de setembre. Una vegada enllestides les obres, l'entitat encara la recta final d'adequació de l'espai sobre el qual vol mantenir el secretisme perquè el dia de la inauguració 'sigui una sorpresa per a tothom'.

Des d'aquest mes, els usuaris ja es poden adreçar al nou espai per a formalitzar les matrícules del curs. Per ara, és l'únic servei que s'ofereix, ja que encara s'ha d'acabar d'adequar la seu per a la seva obertura oficial al setembre. Des de l'Esbart, es vol mantenir la incògnita i els socis i familiars encara no han pogut visitar la totalitat de les instal·lacions.

La presidenta de l'entitat, Sandra Casat, ha explicat a Cugat.cat que amb aquesta ubicació l'associació recuperarà l'esperit social dels inicis alhora que farà un pas endavant en la celebració de les seves activitats.

Sandra Casat

Deixem de ser un servei que ensenya dansa per tornar a tenir un espai on trobar-nos. On els socis puguin fer projectes. La massa social es retrobarà.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat aquest divendres el local del carrer del Vallès número 51 acompanyada del regidor de Cultura, Xavier Escura, i altres membres del consistori. Conesa ha felicitat l'entitat per la feina feta i ha destacat les oportunitats que s'obren per a l'Esbart amb aquest canvi.

Mercè Conesa

Un espai molt adequat, l'Esbart s'hi ha esforçat molt. Estem orgullosos per una entitat històrica que duu el nom de Sant Cugat amb gran professionalitat i il·lusió.


Una cercavila pels carrers del centre de la ciutat encetarà els actes de la inauguració el 14 de setembre. Les entitats de cultura popular se sumaran a la festa, que servirà per descobrir tots els detalls de la nova seu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.