Els florestans fan gala de les invencions culinàries més autèntiques


Temes relacionats

El Cau enceta la Festa Major de la Floresta demanant més espais públics (26/jul/13)


  • Comparteix:

La Trobada de Paellers i Paelleres ha reunit més de 450 persones

La Trobada de Paellers i Paelleres ha reunit més de 450 persones

La creativitat florestana s'ha imposat en el segon dia de Festa Major del districte amb les receptes gastronòmiques més originals, vehicles innovadors i balls autèntics. La 21a Trobada de Paellers i Paelleres ha batut un rècord de participació amb més de 450 persones i la 2a Baixada d'Andròmines ha arrencat somriures en una cursa protagonitzada pels artefactes més excèntrics i enginyosos.

L'energia dels més petits ha arrencat el segon dia de Festa Major amb jocs, música, un taller d'avions de paper i un concurs de pintura ràpida. La 21a Trobada de Paellers i Paelleres ha servit per agafar forces al voltant de la taula en una edició que ha aplegat més de 450 persones i ha superat les expectatives de l'organització. Els balls més exòtics han fet moure grans i petits després de dinar amb una exhibició per a tothom i ha posat ritme a les pistes poliesportives del districte.

Alguns dels assistents han explicat a Cugat.cat que la Festa Major és un esdeveniment molt especial que demostra el caràcter de poble de la Floresta.

florestans

És molt familiar, hi ha molt bon ambient. / L'últim dia llancen espuma i ens ho passem molt bé. / Juguem i dinem tots junts paella.


La creativitat també ha fet acte de presència en la 2a Baixada d'Andròmines, en què els vehicles més innovadors han competit per arribar sencers a la Baixada de Can Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.