Els florestans fan gala de les invencions culinàries més autèntiques

La Trobada de Paellers i Paelleres ha reunit més de 450 persones

Societat

Publicat el 27/jul/13 per Núria Juanico

La creativitat florestana s'ha imposat en el segon dia de Festa Major del districte amb les receptes gastronòmiques més originals, vehicles innovadors i balls autèntics. La 21a Trobada de Paellers i Paelleres ha batut un rècord de participació amb més de 450 persones i la 2a Baixada d'Andròmines ha arrencat somriures en una cursa protagonitzada pels artefactes més excèntrics i enginyosos.

L'energia dels més petits ha arrencat el segon dia de Festa Major amb jocs, música, un taller d'avions de paper i un concurs de pintura ràpida. La 21a Trobada de Paellers i Paelleres ha servit per agafar forces al voltant de la taula en una edició que ha aplegat més de 450 persones i ha superat les expectatives de l'organització. Els balls més exòtics han fet moure grans i petits després de dinar amb una exhibició per a tothom i ha posat ritme a les pistes poliesportives del districte.

Alguns dels assistents han explicat a Cugat.cat que la Festa Major és un esdeveniment molt especial que demostra el caràcter de poble de la Floresta.

florestans

És molt familiar, hi ha molt bon ambient. / L'últim dia llancen espuma i ens ho passem molt bé. / Juguem i dinem tots junts paella.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La creativitat també ha fet acte de presència en la 2a Baixada d'Andròmines, en què els vehicles més innovadors han competit per arribar sencers a la Baixada de Can Llobet.