Tallat el trànsit al carrer del Canal de la Mànega fins dimecres


  • Comparteix:

Mapa de les afectacions de trànsit / Font: Ajuntament de Sant Cugat

Mapa de les afectacions de trànsit / Font: Ajuntament de Sant Cugat

El carrer del Canal de la Mànega està tallat al trànsit fins aquest dimecres, entre els carrers del Consolat de Mar i de Montjuïc, davant del col·legi El Pinar, a Valldoreix. El tall, per unes obres al centre educatiu, obliga a modificar parcialment durant aquests dies el recorregut de les línies L3 i L4 dels autobusos urbans i traslladar algunes parades.

La parada de les línies L3 i L4 davant del col·legi El Pinar està anul·lada fins aquest dimecres i s'ha habilitat una a la confluència dels carrers d'Arnau Cadell i de Villà. La parada de la L3 a la plaça dels Estrets també està fora de servei i, alternativament, els autobusos s'aturen al carrer de l'Estret de Gibraltar amb Albercoc.

Pel que fa a la circulació privada de vehicles, per anar en direcció al centre, els conductors s'han de desviar pels carrers de Montjuïc, de Consolat de Mar, d'Enric Lanfranco i d'Arnau Cadell. Per aquells que circulin cap a la Floresta i les Planes, poden seguir la ruta pels carrers d'Arnau Cadell i de Sant Jaume i el passeig dels Pollancres.

Les obres i passos alternatius, que estaran habilitats fins dimecres, estan senyalitzats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.