L'Ajuntament explica com actuar en cas de trobar porcs senglars al centre


Temes relacionats

Una família de senglars irromp al Parc Central (23/jul/13)


  • Comparteix:

Imatge de porcs senglars als carrers de Sant Cugat. / Font: @kekocinero

Imatge de porcs senglars als carrers de Sant Cugat. / Font: @kekocinero

Evitar donar de menjar als porcs senglars i avisar la Policia en cas de veure'n exemplars al centre de la ciutat són dues de les recomanacions que dóna el consistori per evitar l'aparició d'aquests animals al casc urbà. A més, l'Ajuntament i el Consorci del Parc de Collserola, organitzen batudes controlades i empresonament en gàbies per mantenir la població de porcs senglars.

Davant les darreres aparicions d'una família de porcs senglars al carrer de Manel Farrés, a tocar del Parc Central, l'Ajuntament ha recordat que els consells principals per tal de reduir el nombre d'aquests animals al municipi són evitar donar-los menjar i avisar la Policia.

Així, el regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech, també aconsella no llençar els residus orgànics a les papereres dels parcs per evitar atraure els animals.

Joan Puigdomènech

Les restes de material orgànic no s'han de llençar a les escombreries dels parcs. Quan senten l'olor són capaços de bolcar les papereres.


Puigdomènech ha explicat a Cugat.cat que l'Ajuntament organitza la reducció de porcs senglars a través de gàbies i, coordinats amb el Consorci del Parc de Collserola, organitzen batudes controlades.

Joan Puigdomènech

L'Ajuntament organitza la reducció de porcs senglars per apressament amb gàbies. D'altra banda, amb el Consorci del Parc de Collserola, s'organitzen batudes controlades.


El regidor de Medi Ambient ha concretat que l'aparició dels porcs senglars al centre de la ciutat causa problemes a les vies públiques i afecta a la seguretat vial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.